فرماندار هشترود تاکید کرد:
ممنوعیت استفاده از امکانات دولتی برای تبلیغ یا تخریب نامزدهای انتخابات/ اصل بی طرفی عوامل برگزارکننده انتخابات دراولویت قرار دارد

فرماندار هشترود گفت: تمامی زیرساخت های برگزاری انتخابات و ایجاد شور و شعف مردمی برای مشارکت حداکثری فراهم شده و اصل بی طرفی عوامل برگزارکننده انتخابات دراولویت قرار دارد.
به گزارش خبرنگار پیک هشترود، حسن مستفید فرماندار شهرستان هشترود، روز پنج شنبه در جلسه شورای اداری این شهرستان افزود: اگر مدیرها از امکانات دولتی برای تبلیغات نامزدی استفاده کنند، با استفاده از تمام ظرفیت های قانونی با آنان برخورد می شود و هیچ گونه اغماضی هم دراین زمینه نمی شود.
وی با بیان اینکه عوامل اجرایی انتخابات با رعایت صداقت و امانت داری فقط مطیع و تابع قانون هستند و به اجرای دقیق آن می پردازند، اظهارکرد: تمامی زیرساخت های برگزاری انتخابات و ایجاد شور و شعف مردمی برای مشارکت حداکثری فراهم شده و اصل بی طرفی عوامل برگزارکننده انتخابات دراولویت قرار دارد.
فرماندار هشترود تاکید کرد: با استفاده کنندگان از امکانات دولتی برای تبلیغ یا تخریب نامزدهای انتخابات در این شهرستان برخورد می شود.
پایان پیام/م.ا
برچسب ها :امکانات دولتی ، انتخابات ، پیک هشترود ، حسن مستفید ، فرماندار هشترود ، هشترود
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0