رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز:
موردی از فوت در پی ابتلا به آنفلوانزای H1N1 در استان مشاهده نشده است/ آذربایجانشرقی استان مستعد برای شیوع آنفلوانزاست

رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز میگوید، هیچ مورد فوتی در استان به خاطر ابتلا به بیماری آنفلوانزا از نوع H1N1 وجود ندارد.
به گزارش پیک هشترود، محمد حسین صومی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه آذربایجانشرقی گفت: آنفلونزای فصلی به دلیل تغییر دمای محیط در فصل سرما شایع می شود و از اوایل پاییز مراجعه کنندگان به بیمارستانها را بررسی می کردیم، اگر سه درصد مراجعه کنندگان به بیمارستان علایم شبه آنفلوانزا داشته باشند، وضعیت هشدار است.
وی افزود: در مهرماه شیوع بیماری آنفلوانزا در وضعیت هشدار قرار گرفت که سریعأ وضعیت را کنترل کردیم .
صومی عنوان کرد: برای پیگیری از آنفلونزا باید بهداشت فردی را رعایت کرد و همچنین افراد مبتلا به این بیماری باید برخی نکات را رعایت کنند تا بیماریشان به دیگران سرایت نکند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: باتوجه به تجربه سال گذشته در مبارزه با بیماری آنفلوانزا و همچنین اقدامات پیشگیرانه اخیر که برای حجاج انجام گرفت، تمامی تمهیدات لازم از جمله واکسینه کردن پزشکان و پرستاران را برای جلوگیری از شیوع بیماری آنفلوانزا نوع H1N1 انجام داده ایم.
وی ادامه داد: تمامی امکانات در بیمارستانها برای درمان افرادی که به آنفلوانزا دچار شده اند، وجود دارد و از این بابت هیچ نگرانی وجود ندرد.
صومی با بیان اینکه آذربایجان شرقی استان مستعد برای شیوع بیماری آنفلوانزای نوع H1N1است، گفت: خط مرزی طولانی، زیاد بودن تردد مسافران در این استان و آب و هوای سرد منطقه اصلی ترین دلایل مستعد بودن استان برای شیوع بیماری آنفلوانزا H1N1 است.
برچسب ها :h1n1 ، آنفولانزا ، استان آذریایجان شرقی ، پیک هشترود ، صومی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0