تاریخ انتشار : شنبه 9 آبان 1394 - 19:56
کد خبر : 25565

تقدیر نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی از رسانه ملی

تقدیر نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی از رسانه ملی

آیت الله مجتهد شبستری نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز در پیامی از صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی و شبکه های سراسری در انعکاس مناسب و پوشش عزاداری ها تقدیر و تشکر کرد.

به گزارش پیک هشترود به نقل از روابط عمومی صداوسیمای استان آذربایجان شرقی، در این پیام آمده است:

عزاداری ها و سینه زنی ها در ایام محرم روز به روز بیش تر شده و این نشان از توجه ویژه مردم به این ایام و مولا و سرور خود ، حضرت ابا عبدالله حسین (ع) هستند و صدا و سیمای استان و شبکه های سراسری هر سال در این ایام ، همیشه با عزاداری ها همراه بوده ، اما حضور صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی و شبکه های ملی امسال در دهه اول محرم بیشتر از سال های پیش به چشم می خورد و من به همه کسانی که در این عرصه بخاطر حضرت ابا عبدالله حسین (ع) و برای مردم زحمت کشیدند می گویم: جزاکم الله خیرا.

امیدوارم صدا و سیمای استان، در نشر معارف دینی و اسلامی که امروز مردم به این مطالب بیشتر احتیاج دارند روز به روز عالی تر ، پربارتر و موفق و موید باشد.

بنده به نوبه خود از همه دست اندکاران این مجموعه تشکر و قدر دانی می کنم و امیدوارم این عزاداری ها مقدمه معرفت و شناخت اهداف قیام حسینی باشد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.