تاریخ انتشار : سه‌شنبه 21 مهر 1394 - 13:59
کد خبر : 24387

در آستانه ماه محرم

زندان هشترود سیه پوش شد

زندان هشترود سیه پوش شد

در آستانه ماه محرم الحرام و ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبداله الحسین (ع) زندان هشترود غرق در عزا و ماتم شد .

به گزارش خبرنگار پیک هشترود، مددجویان و پرسنل زندان هشترود در آستانه ماه محرم با برگزاری مراسم عزاداری به پیشواز ماه پیروزی خون بر شمشیر رفتند.
این برنامه معنوی که با برگزاری جلسات متعدد و برنامه ریزی مدون و سیاه پوش کردن اماکن مختلف زندان و دعوت از مداحان نامی استان همراه بود با سخنرانی حجت الاسلام موسوی مسئول واحد فرهنگی و تربیتی زندان آغاز شد .

حجت الاسلام موسوی ضمن عرض تسلیت و تعزیت شهدای کربلا و سپاسگزاری از خداوند بدلیل فرصت دوباره برای درک محرم امسال و بر شمردن فضائل و آداب اول ماه محرم گفت: محرم و صفر فرصت ارزشمندی برای نزدیکی قلوب به ابا عبداله الحسین ( ع ) و نیل به ارزشهای والای انسانی است.

وی افزود: حسین شخصیتی است که بر قلبها حکومت می کند و به همین دلیل روز به روز بر محبوبیت وجلال مراسم سوگواری ایشان افزوده می شود .

حسن سلیمانی رئیس زندان هشترود  نیز ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن این ایام، در تشریح برنامه ها و فعالیتهای مربوط به ماه محرم امسال گفت: در جلسات متعددی که برای برگزاری هر چه با شکوه تر برنامه های ماه محرم  ترتیب داده شده با تعامل و همکاری سایر ادارات مرتبط برای برگزاری شایسته مراسمات این ایام از جمله برپایی خیمه بزرگ عزا، دعوت از سخنرانان و مداحان نامی شهرستان و استان، اجرای روزانه مراسم سینه زنی و عزاداری با شرکت کلیه مددجویان و پرسنل، برگزاری نمایشگاه عکس و کتاب، سفره های احسان و … تلاش خواهد شد.

 

DSC06627

 

DSC06639

 

DSC067310000

پایان پیام/م.ا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.