تاریخ انتشار : دوشنبه 30 شهریور 1394 - 9:05
کد خبر : 23002

مدیر جهادکشاورزی هشترود:

بخش کشاورزی تاثیر فراگیری در زمینه رفع چالش های اقتصادی اجتماعی دارد

بخش کشاورزی تاثیر فراگیری در زمینه رفع چالش های اقتصادی اجتماعی دارد

مدیر جهادکشاورزی هشترود گفت: بخش کشاورزی به جهت تاثیر فراگیری که می تواند در زمینه رفع چالش های اقتصادی اجتماعی داشته باشد از جایگاه مهمی برخوردار است.

مهندس اسماعیل کریمی اصل مدیر جهادکشاورزی شهرستان هشترود در گفتگو با خبرنگار پیک هشترود گفت: یک دوره آموزشی منطقه ای آماده سازی زمین و کاشت توسط محققینی از مراکز تحقیقات دیم کشوری، تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان و اداره کل هواشناسی استان با حضور کارشناسان شبکه پهنه بندی شهرستانهای میانه-سراب-بستان آباد-چاراویماق-هشترود در محل سالن اجتماعات این مدیریت برگزار شد.

وی اظهار کرد: هدف از برگزاری این دوره به لحاظ اهمیت گندم در تغذیه انسانی و نقش برجسته آن در اقتصاد کشور و بهره برداران و اهمیت ویژه هواشناسی کشاورزی در این بخش که در شرایط مناسب جوی میزان بهره وری کشاورزی و تامین مواد غذائی می تواند به شکل قابل توجهی افزایش یابد و همچنین ارتقای سطح دانش کارشناسان شبکه پهنه بندی است.

کریمی اصل افزود: بخش کشاورزی به جهت تاثیر فراگیری که می تواند در زمینه رفع چالش های اقتصادی اجتماعی از جمله تامین استقلال و امنیت غذایی، ایجاد اشتغال و توسعه پایدار و حفظ محیط زیست داشته باشد از جایگاه مهمی برخوردار است.

مدیرجهادکشاورزی هشترود تصریح کرد: بنابراین در راستای تحقق بخشی از اهداف کشاورزی یک دوره دو روزه در این شهرستان برگزار شد که روز اول در زمینه ایجاد بستر مناسب برای کاشت گندم و جو (دیمی-آبی) تغذیه گیاهی و نحوه مبارزه با آفات و امراض گیاهی اشاره شد و روز دوم نیز بخشهایی از هواشناسی کشاورزی و کاربردی کردن خدمات هواشناسی در بخش کشاورزی جهت مبارزه با خسارات ناشی از تنشهای محیطی (سرما و یخبندان و تگرگ) و همچنین نحوه تنظیم بذر کار بصورت عملی و با آزمون همراه بود.

وی همچنین تاکید کرد: در راستای پیش بینی های فصلی هواشناسی که اقلیم مناسب و بیش از نرمال بارندگی برای فصل پائیز و شرایط نرمال بارشها برای زمستان پیش بینی گردیده لذا به کارشناسان توصیه مش شود کشاورزان و بهره برداران را از این امر مهم آگاه سازند تا با رعایت تاریخ کشت گندم پائیزه شاهد افزایش عملکرد در واحد سطح گندم در منطقه باشیم.

 

پایان پیام/م.ا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

علي خيري دوشنبه , 30 شهریور 1394 - 10:27

گندم یکی از جلوه های عظمت خلقت و نان یکی از لذیذترین ، کاملترین و متعادل ترین غذاهای شناخته شده توسط انسان است ، و شکل گیری و پایداری تمدن های تشکیل شده بر روی کره زمین در هیچ جا بدون گندم مقدور نبوده است . مهمترین فرآورده گندم یعنی نان به قدری با سلولهای بدن انسان عجین شده که هر یک از ما ‌ در طول حیات خود روزانه بطور میانگین سه بار و گاه تا بیش از پنج بار نان مصرف می کنیم و با وجود این هر بار بیشتر و بیشتر از مصرف آن لذت می بریم