از ابتدا سالجاری تاکنون صورت گرفت؛
اجرای بیش از ۳۰۰ کیلومتر شبکه گازرسانی در روستاهای آذربایجانشرقی

مدیرعامل شرکت گاز آذربایجانشرقی از اجرای بیش از ۳۰۰ کیلومتر شبکه گازرسانی در روستاهای استان از اول سالجاری تاکنون خبر داد.
به گزارش پیک هشترود به نقل از روابط عمومی شرکت گاز آذربایجانشرقی، ولیالله دینی در جلسه روسای نواحی و مناطق پنجگانه تبریز اظهار داشت: برای تحقق گازرسانی به روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان در دو سال آینده از محل بند « ق » تبصره ۲ قانون بودجه سال ۹۳ از اول سالجاری تاکنون بیش از ۳۰۰ کیلومتر شبکه تغذیه و توزیع در اقصی نقاط استان اجرا شده است.
وی با اشاره به اینکه برای برند ماندن باید شایستگیها افزایش یابد، گفت: کنترل و نظارت به معنی بیاعتمادی نیست برای حصول اطمینان از انجام صحیح وظایف و دوری از خطا و اشتباه است.
دینی با بیان اینکه با تذکر رفتارهای ناهنجار اصلاح میشود، افزود: با آسیبشناسی و سالمسازی سیستم خود را از مواضع تهمت دور نگه دارید.
۶ هزار و ۸۳۰ واحد صنعتی آذربایجانشرقی گازدار شده است
وی درباره عملکرد گازرسانی به صنایع عمده و جزء شهری و روستایی خاطرنشان کرد : با توجه به زیرساختهای ایجاد شده در بخش گازرسانی در اقصی نقاط استان در سالجاری ۹۹ واحد صنعتی از سوخت پاک بهرهمند شده و تعداد واحدهای صنعتی گازدار استان به بیش از ۶ هزار و ۸۳۰ واحد رسیده است.
دینی با تأکید بر اضافه شدن بیش از ۱۴ هزار و ۷۸۴ مصرف کننده جدید سالجاری به تعداد مشترکان گاز طبیعی در استان گفت: هم اکنون آمار مشترکان گاز طبیعی استان از مرز یک میلیون و ۳۳۸ هزار مشترک رد شده است.
انتهای پیام
برچسب ها :پیک هشترود ، شرکت گاز استان ، گازرسانی به روستاها ، ولی الله دینی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0