خوب این ۳ میلیاردو به کشاورزا میدن یا نه؟
مدیر جهادکشاورزی هشترود خبرداد؛
مبلغ خسارت وارده ناشی از سیل ۳۰ میلیارد ریال و کل سطح خسارت ۹۰۰ هکتار برآورد شده است

مدیر جهادکشاورزی هشترود گفت: کل سطح خسارت باغات و زراعت منطقه ۹۰۰ هکتار و مبلغ خسارت وارده ۳۰ میلیارد ریال برآورد شده است.
مهندس اسماعیل کریمی اصل مدیر جهادکشاورزی هشترود در گفتگو با خبرنگار پیک هشترود گفت: بارش باران سیل آسا همراه با تگرگ در مورخه ۳ شهریور درمناطقی ازشهرستان باعث وقوع خسارت به باغات ومزارع منطقه گردیده، که کارشناسان مدیریت جهادکشاورزی از باغات ومزارع منطقه بازدید نموده و میزان تقریبی خسارت وارده را نیز برآورد کردند.
وی در مورد خسارات ناشی از سیل در بخش کشاورزی اظهار کرد: درباغات میوه شدت تگرگ به حدی بود که اکثر میوه ها سوراخ شده وبه پای درختان ریخته و باقی مانده در درختان نیز همگی ضربه دیده اند.
کریمی اصل افزود: این میوه ها شامل گلابی، به، سیب بوده که غالب کشت منطقه نیز سیب می باشد.
وی ادامه داد: سطح خسارت ۸۰۰ هکتار و درصدخسارت ۴۰ الی ۹۰ و مبلغ خسارت وارده نیز ۲۵میلیارد ریال برآورد شده است.
مدیرجهاد کشاورزی هشترود با اشاره به اینکه محصولات زراعی که درآستانه برداشت بودند، تصریح کرد: دراثر سیل قسمتهایی از مزارع از بین رفته، و با شدت تگرگ نیز قسمتهایی از برگ ومیوه باقی مانده سوراخ شده وغیرقابل برداشت می باشند.
وی در مورد محصولات زراعی حسارت دیده نیز گفت: این محصولات شامل علوفه، سبزیجات و صیفی جات با سطح خسارت ۱۰۰هکتار و با درصدخسارت ۲۰ الی ۹۰ و مبلغ خسارت وارده ۵ میلیارد ریال برآورد شده است.
کریمی اصل در مورد مجموع خسارت وارده نیز افزود: کل سطح خسارت باغات و زراعت منطقه ۹۰۰ هکتار و مبلغ خسارت وارده ۳۰ میلیارد ریال برآورد شده است.
پایان پیام/م.ا
برچسب ها :باغات هشترود ، پیک هشترود ، جهادکشاورزی هشترود ، خسارت سیل ، سیل ، کریمی اصل ، هشترود
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1