انفجار انتحاری یک داعشی در مقر جبههالنصره +عکس(۱۸+)

داعش یکی از مقرهای گروه تکفیری جبهه النصره را در شمال استان ادلب منفجر کرد.
به گزارش پیک هشترود به نقل از ابنا، گروه تروریستی داعش عملیات دیگری را در استان ادلب سوریه انجام داد.
یک عامل انتحاری داعشی، کمربند انفجاری خود را در یکی از مقرهای گروه تکفیری جبهه النصره در شهر «سلقین» در شمال استان ادلب منفجر کرد.
بر اثر این انفجار علاوه بر کشته شدن عامل انتحاری، ۱۳ تن از عناصر گروه تکفیری جبهه النصره به هلاکت رسیدند و تعداد دیگری از اعضای این گروه تکفیری هم مجروح شدند.

گروه تروریستی داعش در ماه های اخیر به دفعات مقرهای گروه های تروریستی مختلف از جمله جبهه النصره و احرار الشام را در مناطق مختلف سوریه منفجر کرده که این عملیات های داعش به هلاکت ده ها تروریست منجر شده است.
همچنین در روزهای اخیر هم درگیری شدیدی بین داعش و گروه های تروریستی دیگر در اطراف شهر مارع در شمال استان حلب رخ داد که این درگیری به هلاکت ده ها تروریست از دو طرف منجر شد.
برچسب ها :انفجار انتحاری ، پیک هشترود ، داعش ، عکس
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0