رئیس شورای اسلامی شهرستان هشترود:
ستاد بحران استان اعتبار ویژه ای برای هشترود اختصاص دهد

رئیس شورای اسلامی شهرستان هشترود گفت: مسئولان مدیریت بحران استان و استاندار آذربایجانشرقی باید از محل اعتبارات حوادث غیر مترقبه، اعتبار ویژه ای را برای بهسازی چای کنار و محله سید دره سی اختصاص دهند تا در آینده شاهد چنین حوادثی نباشیم.
ابراهیم مصطفی پور رئیس شورای اسلامی شهر هشترود در گفتگو با خبرنگار پیک هشترود گفت: محله سید دره سی هشترود حادثه خیز است و اگر اعتباری برای ساماندهی این منطقه تخصیص نیابد، در موقع حوادث خسارات جانی و مالی برای مردم در پی خواهد داشت.
وی اظهار کرد: طوفان و سیلی که در چند روز گذشته در هشترود اتفاق افتاد، در صورت تداوم بیشتر، وضعیت شهر به طور کل خراب و کنترل از دستمان خارج می شد.
مصطفی پور افزود: وضعیت هشترود در زمان سیل اسفناک است و با توجه به کمبود امکانات در شهرداری هشترود، مجبور به کمک گرفتن از امکانات شهرهای همجوار همچون میانه، ترکمنچای، نظر کهریز، چاراویماق و مراغه شدیم تا وضعیت هشترود را به حالت عادی بر گردانیم.
رئیس شورای اسلامی شهر هشترود تصریح کرد: با توجه به موقعیت جغرافیایی هشترود، ممکن است سیل های بزرگتری در کمین این منطقه باشد به همین خاطر مسئولان مدیریت بحران استان و استاندار آذربایجانشرقی باید از محل اعتبارات حوادث غیر مترقبه، اعتبار ویژه ای را برای بهسازی چای کنار و محله سید دره سی اختصاص دهند تا در آینده شاهد چنین حوادثی نباشیم.
وی تاکید کرد: کارکنان شهرداری هشترود به همراه بسیجیان و نیروهای مردمی تنظیف شهر را بر عهده گرفته اند.
پایان پیام/م.ا
برچسب ها :ابراهیم مصطفی پور ، پیک هشترود ، رئیس شورای شهر هشترود ، ستاد بحران استان ، سیل ، شورای شهر هشترود ، هشترود
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0