تامین جهیزیه دوهزار نوعروس آذربایجان شرقی نیازمند مساعدت خیران

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) آذربایجان شرقی گفت : تامین جهیزیه حدود دوهزار و۵۷ نوعروس تحت حمایت این نهاد نیازمند مشارکت خیران است.
به گزارش پیک هشترود به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی (ره) آذربایجان شرقی، حسین دشتی افزود : این نهاد آماده جذب و جمع آوری کمک های نقدی و غیرنقدی خیران نیکوکار استان برای تامین جهیزیه این نوعروسان است.
وی گفت : در سال گذشته دوهزار و ۸۰۰ سری جهیزیه با مساعدت خیرین نیکوکار استان به نوعروسان نیازمند اهدا شد.
وی افزود : حمایت های کمیته امداد استان از نوعروسان و زوج های جوان مددجو، علاوه برکمک هزینه جهیزیه ، برخی برنامه های مشاوره ای، آموزشی و فرهنگی را نیز شامل می شود.
وی گفت : آموزش شیوه های صحیح رفتاری در زندگی زناشوئی، آیین همسرداری، اصول و مهارت های زندگی، تاثیر ازدواج بر سلامت روانی فرد، نقش زن در تحکیم نهاد خانواده، از خود گذشتگی و ایثار در زندگی مشترک از جمله برنامه های آموزشی این نهاد برای این نوعروسان است.
وی افزود : راههای حل مشکلات احتمالی زندگی زناشوئی، تفاهم در زندگی مشترک و وظایف زوجین در دوران نامزدی و چگونگی شناخت ویژگی های همدیگراز مهمترین موضوعات مطرح شده در دوره های آموزشی برای همسران جوان و نیز نوعروسان است.
دشتی با بیان اینکه ۴۰ هزار زن سرپرست خانوار دراستان تحت حمایت این نهاد هستند اظهار داشت : میزان آسیب های اجتماعی، اعتیاد و بیکاری در بین مددجویان این نهاد بسیار پائین است.
وی خاطرنشان کرد: ۶۹ هزار خانوار به تعداد ۱۳۵ هزار مددجو تحت پوشش کمیته امداد استان قرار دارند.
برچسب ها :پیک هشترود ، جهیزیه ، خیرین ، کمیته امداد ، نوعروسان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0