تاریخ انتشار : چهارشنبه 21 مرداد 1394 - 13:10
کد خبر : 20339

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس:

واردات بی رویه کالا توجیه منطقی ندارد/ دسترنج کشاورزان نباید بر روی دستشان بماند

واردات بی رویه کالا توجیه منطقی ندارد/  دسترنج کشاورزان نباید بر روی دستشان بماند

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: بهارستان با تصویب لایحه انتزاع فعالیت های جهاد کشاورزی بهانه‌ای را برای مسولان ذی ربط به جا نگذاشته است و از همین رو واردات بی‌رویه کالا به هیچ وجه توجیه منطقی ندارد.

غلامحسین شیری علی آباد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفت و گو با خبرنگار پیک هشترود درباره واردات بی رویه محصولات کشاورزی، خاطر نشان کرد:  بهارستان با تصویب لایحه انتزاع فعالیت های جهاد کشاورزی  بهانه‌ای را برای مسولان ذی ربط به جا نگذاشته است و از همین رو واردات بی‌رویه  کالا به هیچ وجه  توجیه منطقی ندارد.نماینده مردم هشترود در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه  جهاد کشاورزی می تواند با رصد  میزان نیاز داخل از ورود کالاهای غیر ضروری بویژه در صنعت کشاورزی جلوگیری کند ، خاطر نشان کرد:  زمانی باید واردات انجام شود که ما در داخل نتوانیم نیاز صنعتی و کشاورزی کشور را تامین کنیم در غیر اینصورت این نوع از وارادت به اقتصاد ما ضربه وارد می کند.شیری ادامه داد:‌ اگر قرار است واردات  انجام شد تنها با مقدار میزان نیاز داخلی باید این مقوله  اقتصادی عملیاتی شود  زیرا نباید واردات  به حدی  باشد کالاهای داخلی ما بدون  مشتری باقی بماند.وی با بیان اینکه اقتصاد کشاورزی زمانی بار مثبت برای ما به همراه خواهد داشت که ما برحسب نیاز کشور واردات داشته باشیم نه اینکه بدون هیچ عاملی درونی اقدام به این کار غیر اصولی کنیم، خاطر نشان کرد:  برای افزایش شاخص اقتصاد کشاورزی باید پارامترهای  واردات و صادارات  به شکل ایده آلی حفظ شود.

نماینده مردم هشترود ادامه داد:  صحیح نیست که دسترنج کشاورزان بر روی دستشان بمانند زیرا کشاورزان با تلاش شبانه روزی برای ارتقا  تولید داخلی زحمت می کشند بنابراین دولت باید با یک برنامه ریزی موثر برای صیانت از حقوق کشاورزان اجازه واردات غیر اصولی را به کشور ندهد.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منایع طبیعی مجلس، یادآور شد: تا زمانی که ما می‌توانیم از محصولات داخلی استفاده کنیم،  نباید بستر را برای ورود کالاهای خارجی کشور مهیا کنیم زیرا اگر این سیاست واردات کنترل نشود ،انگیزه کشاورزان برای کاشت ، داشت و برداشت محصول از بین می رود.

پایان پیام/م.ا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

جمعی از اهالی هشترود جمعه , 23 مرداد 1394 - 10:48

از مسئول پیک هشترود تقاضا داریم نظر مردم را در مورد هرکسی که نوشته می شود که واقعیت دارد و شما خودتان هم می دانید واقعیت دارد در دید عموم قرار دهید