تاریخ انتشار : سه‌شنبه 13 مرداد 1394 - 8:53
کد خبر : 19785

گزارش تصویری:

ارتقاء معنویت و افزایش تعامل دانش آموزان و مدارس در قالب طرح های هجرت دانش آموزی

ارتقاء معنویت و افزایش تعامل دانش آموزان و مدارس در قالب طرح های هجرت دانش آموزی

طرح هجرت باعث می شود ارتباط دانش آموزان با مدرسه حفظ شود و فرصتی برای ایفای نقش در مرمت و بازسازی مدرسه داشته باشند.

به گزارش خبرنگار پیک هشترود، طرح هجرت ۳ قریب به یک دهه در کشور اجرا می شود و هدف اصلی این طرح، دانش آموزان و محیط انجام این طرح نیز مدارس کل کشور هستند.

هدف اصلی این طرح به کارگیری دانش آموزان در راستای ترویج روحیه کار، تمرین و ممارست برای آینده ای که در انتظار آنهاست تا خود را برای ورود به جامعه آماده کنند. با توجه به اینکه هر دانش آموز در بهسازی و نوسازی مدارس شرکت خواهد کرد نگهداری و مراقبت از محیط مدرسه توسط دانش آموز تعهدی را در آنها ایجاد می کند.

در شهرستان هشترود نیز این طرح با مشارکت بیش از ۱۵۰ نفر از دانش آموزان مقاطع متوسطه اول و دوم و در ۵ مدرسه و با همکاری آموزش و پرورش، بسیج دانش آموزی و بسیج سازندگی در حال اجراست.

مشارکت دانش آموزان و نوجوانان در عرصه خدمت رسانی، مرمت و بهسازی مدارس و تعمیق تفکر بسیجی در قالب حلقه های صالحین از دیگر اهداف این طرح اعلام شده است.

 

SAM_3080

 

SAM_3179

 

SAM_3202

 

SAM_3225

 

SAM_3230

 

SAM_3235

 

SAM_3248

 

پایان پیام/م.ا

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.