تاریخ انتشار : سه‌شنبه 6 مرداد 1394 - 19:08
کد خبر : 19383

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان هشترود:

بازدید بیش از ۳۵۰۰ نفر از قلعه باستانی ضحاک هشترود در تعطیلات عید فطر/ حضور ۸۰ گردشگر خارجی در ایام تعطیلات فصل بهار

بازدید بیش از ۳۵۰۰ نفر از قلعه باستانی ضحاک هشترود در تعطیلات عید فطر/ حضور ۸۰ گردشگر خارجی در ایام تعطیلات فصل بهار

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان هشترود گفت: در ایام تعطیلات عید فطر امسال بیش از ۳۵۰۰ نفر از قلعه باستانی ضحاک هشترود بازدید کرده اند.

علیرضا پاشائی رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان هشترود در گفتگو با خبرنگار پیک هشترود با اشاره به افزایش بازدید از آثار باستانی منطقه گفت: در ایام تعطیلات عید فطر امسال بیش از ۳۵۰۰ نفر از قلعه باستانی ضحاک هشترود بازدید کرده اند.

وی افزود: همچنین در ایام تعطیلات فصل بهار نیز حدود ۸۰ گردشگر خارجی از این مجموعه باستانی بازدید داشته اند.

پاشائی افزود: عوامل این اداره بصورت شبانه روزی در قلعه ضحاک مستقر هستند و میزان بازدید روزانه از این مکان تاریخی را ثبت می کنند.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان هشترود تصریح کرد: گردشگری یکی از راههای توسعه اقتصادی و فرهنگی منطقه است و با توجه به اینکه در هشترود نیز این ظرفیت وجود دارد باید همه مسئولان برای معرفی آثار تاریخی هشترود برای جذب بیشتر گردشگران تلاش مضاعفی داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: تمامی خوابگاههای آموزش و پرورش نیز در اختیار مسافران تابستانی است و به لحاظ اسکان مسافران مشکلی وجود ندارد.

 

پایان پیام/م.ا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.