تاریخ انتشار : چهارشنبه 3 تیر 1394 - 18:33
کد خبر : 17308

عروسی های ساده ی میلیونی

عروسی های ساده ی میلیونی

کنترل و نظارتی وجود ندارد ، عده ای یک شبه میلیون ها تومان به جیب می زنند و به هیچ کس هم پاسخ گو نیستند . عروسی های ساده ، با عروس و دامادی از خانواده ی متوسط به پایین جامعه که ناچار هستند در اولین گام های زندگی شان ، هزینه های هنگفتی را متقبل شوند تا یک عروسی کاملا ساده برگزار کنند .

وبلاگ “ریزه نیوز” نوشت:

در حالی که کنترل و نظارتی وجود ندارد ، عده ای یک شبه میلیون ها تومان به جیب می زنند و به هیچ کس هم پاسخ گو نیستند .

به گزارش ریزه نیوز : عروسی های ساده ، با عروس و دامادی از خانواده ی متوسط به پایین جامعه که ناچار هستند در اولین گام های زندگی شان ، هزینه های هنگفتی را متقبل شوند تا  یک عروسی کاملا ساده برگزار کنند .

عروسی هایی که  در اوج سادگی برگزار می شوند و خبری از تالار ، سالن و آرایش های آنچنانی نیست اما عده ای سود جو برای برگزاری یک شب مراسم جشن و شادی پول های هنگفتی را به جیب می زنند و به نوعی داماد را در همان اولین گام کیش و مات و سرکیسه می کنند .

بله این گروه که خود را در سطح مشهور ترین خواننده های دنیای موسیقی می دانند ،برای چند ساعت خوانندگی در این مراسمات گاهی تا ۷۰۰۰۰۰۰ تومان پول به جیب می زنند و متاسفانه به دلیل نبود نظارت و کنترل ، هر روز هم قیمتشان را بالا می برند و از طرف دیگر هم هیچ مالیاتی به دولت پرداخت نمی کنند و با اینکه در سال  میلون ها تومان در آمد دارند ، اما متاسفانه حتی چندر غاز هم به دولت به عنوان مالیات نمی پردازند .

این مشکل  که سراسر خراسان شمالی و بعضا حتی خراسان رضوی را هم در  برگرفته است ، تبدیل به مشکلی اساسی برای جوانان این استان ها شده و خیلی ها جرات ازدواج ندارند .

این درحالی است که بیشتر جوانان شهر نشین  استان و جوانان  روستایی ، بیکار یا در شرایط بدی مشغول کار هستند و در آمد ان چنانی ندارند و به نوعی تمام سرمایه ی چندین ساله ی خود را  برای یک شب ، در جیب خواننده ها می ریزند .

از خواننده های معمولی  میلیونی گرفته تا امثال : اصغر باکردار ، مظفر حمیدی ، نعمت زنبیلباف و … چند میلیونی ، که این روزها در آشفته بازاری مالیات و نظارت ها میلیون ها تومان پول جوانان بی چاره ی استان خراسان شمالی را به جیب می زنند و ککشان هم نمی گزد .

جونان روستای ریزه پیشاپیش هدیه ی شما به خوانندگان و نوازندگان زحمت کش مبارک باد .

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.