بیانیه نمایندگان مجلس شورای اسلامی در محکومیت حکم اعدام شیخ النمر
بیانیه نمایندگان مجلس شورای اسلامی در محکومیت حکم اعدام شیخ النمر
به گزارش پیک هشترود به نثل از ایلنا، انتظار طبیعی افکار عمومی جهان اسلام دخالت دولت عربستان در لغو این حکم و عدم اجرای آن است. نمایندگان مجلس شورای اسلامی ضمن محکوم نمودن چنین اقدامی، خواستار توقف اجرا و لغو آن هستند.
عضو هیات رئیسه مجلس بیانیه نمایندگان مجلس شورای اسلامی در محکومیت حکم اعدام آیتالله شیخ باقر النمر را قرائت کرد.
ضرغام صادقی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی بیانیه جمع کثیری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در محکومیت حکم اعدام آیتالله شیخ باقر نمر را قرائت کرد که متن آن بدین شرح است:
صدور حکم اعدام توسط مقامات قضایی عربستان برای حضرت آیتالله شیخ باقر النمر بهعنوان یک روحانی دانشمند و عالم دینی که در میان علمای جهان اسلام از احترام و جایگاه ویژهای برخوردار است موجی از تاثر و نگرانی را در میان کشورهای اسلامی به ویژه علمای شیعه و اهل سنت، ایجاد نموده است. بدون تردید در صورت اجرای این حکم آثار و تبعات منفی آن گسترده و پشیمانکننده خواهد بود.
انتظار طبیعی افکار عمومی جهان اسلام دخالت دولت عربستان در لغو این حکم و عدم اجرای آن است. نمایندگان مجلس شورای اسلامی ضمن محکوم نمودن چنین اقدامی، خواستار توقف اجرا و لغو آن هستند.
برچسب ها :پیک هشترود ، سایت خبری هشترود ، شیخ نمر ، مجلس ، مجلس شورای اسلامی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0