تاریخ انتشار : سه‌شنبه 29 مهر 1393 - 13:47
کد خبر : 1657

زن مبارز کردی که ۱۰۰ داعشی را کشت + عکس

زن مبارز کردی که ۱۰۰ داعشی را کشت + عکس

چندین زن کرد به خاطر شهامت و عزم نیرومند در مقابله با داعش شهرت یافته‌اند. این زنان به ویژه پس از آنکه یکی از آنان با حمله‌ای انتحاری موجب کشته شدن چند تن از تروریست های داعش شد، به شهرت رسیدند.

به گزارش پیک هشترود به نقل از جام نیوز، “رهانا” نام یک زن کرد است که به قهرمان شبکه‌های اجتماعی در اینترنت تبدیل شده است. دلیل شهرت او انتشار خبری درباره اوست که می‌گوید در دفاع از شهر کوبانی موفق به کشتن بیش از ۱۰۰ تن از تروریست‌های داعش شده است.

نام “رهانا” برای نخستین بار در توییتر آمده بود که در تاریخ ۱۳ اکتبر منتشر شد و در دم هزاران بار به اشتراک گذاشته شد. در این توییتر عکس زن جوانی دیده می‌شود که با اسلحه‌ای در دست راست و لبخندی بر لب، انگشتان دست چپ خود را به علامت V “پیروزی” نشان می‌دهد.

زیر تصویر این زن نوشته شده: «رهانا بیش از صد نفر از تروریست‌های داعش را در کوبانی کشته و به خاطر شجاعت خود به شهرت رسیده است.»

گفته می‌شود که “رهانا” یک دختر جوان رزمنده کرد است که در جنگ با تروریست‌های داعش برای دفاع از شهر کردنشین کوبانی در شمال سوریه، توانسته بیش از ۱۰۰ نفر از آنها را به قتل برساند. بدین خاطر شبکه‌های اجتماعی از او به عنوان “قهرمان” یاد می‌کنند.

به گزارش دویچه وله فارسی، چندین زن کرد به خاطر شهامت و عزم نیرومند در مقابله با داعش شهرت یافته‌اند. این زنان به ویژه پس از آنکه یکی از آنان با حمله‌ای انتحاری موجب کشته شدن چند تن از تروریست های داعش شد، به شهرت رسیدند.

“دیلر گنجمیز” زنی ۲۰ ساله و مادر دو کودک بود. او با بستن ماده منفجره به خود و دویدن به میان نیروهای داعش، ۲۳ تن از آنان را با خود به کام مرگ کشاند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

محمدنا سه‌شنبه , 25 آذر 1393 - 13:17

آفرین عحب دخترشجاعی مابهت افتخارمیکنیم