تاریخ انتشار : یکشنبه 10 خرداد 1394 - 13:10
کد خبر : 15761

یاد و خاطره حضرت امام(ره) همواره همراه ملتهای آزادیخواه جهان است

یاد و خاطره حضرت امام(ره) همواره همراه ملتهای آزادیخواه جهان است

بخشدار نظر کهریزی در جلسه هماهنگی گرامیداشت مراسم ارتحال حضرت امام (ره) و نیمه شعبان در بخش نظر کهریزی گفت: یاد و خاطره حضرت امام خمینی( ره) هیچ وقت از اذهان مردم پاک نخواهد شد.

به گزارش خبرنگار پیک هشترود از نظرکهریزی، ناصر نادری بخشدار نظرکهریزی در جلسه هماهنگی مراسمات نیمه شعبان و ارتحال حضرت امام (ره) گفت امسال مصمم هستیم که مراسمات بزرگداشت ارتحال امام(ره) را با شکوه هر چه بیشتر برگزار کرده تا موجبات ناامیدی دشمنان انقلاب را فراهم کنیم.

وی اظهار کرد: امام راحل(ره) ملاک وحدت در انقلاب اسلامی است، لذا همه گروه ها و اقشار جامعه باید در برگزاری مراسمات ۱۴ خرداد نقش آفرینی داشته و بخشداری را در اجرای برنامه ها یاری دهند.

بخشدار نظر کهریزی در ادامه به جشن نیمه شعبان نیز اشاره کرد و افزود: در معارف اسلامی مناسبت های مهم و تاثیرگزاری وجود دارد که لازم است با یادآوری آنها نقش آنها را در زندگی خود برجسته کنیم.

وی با بیان اینکه برخی از حوادث نسبت به دیگر اتفاقات از یک برجستگی ویژه ای برخوردار هستند، خاطرنشان کرد: در میان همه ادیان و آیین ها و سنت های اجتماعی مناسبت هایی نزد مردم از اهمیت ویژه ای برخوردار است که مردم خود را در زنده نگه داشتن آن مسئول می دانند.

ناصر نادری تصریح کرد: ازجمله این مناسبت ها ولادت آخرین حجت الهی است و از آنجایی که ما را همواره متذکر به قیام جهانی حضرت می کند، نزد ما دارای اهمیت است و شیعه برخلاف دیگر ادیان که موعود منجی آنها دارای ابهام است. موعود خود را مشخص و به دنیا آمده و با ویژگی های خاص می داند.

وی برگزاری جشن در روز نیمه شعبان و بر پایی ایستگاه صلواتی در سطح شهر نظر کهریزی با همکاری ادارات بخش را از برنامه های جنبی این مراسم ذکر کرد و از عموم مردم خواست که در این مراسمات شرکت گسترده داشته باشند.

پایان پیام/اسماعیل رحیمی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.