تاریخ انتشار : پنجشنبه 17 اردیبهشت 1394 - 18:00
کد خبر : 14347

جذب ۹۳۹ میلیون ریال کمکهای فنی و اعتباری در شهرستان هشترود

جذب ۹۳۹ میلیون ریال کمکهای فنی و اعتباری در شهرستان هشترود

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هشترود از جذب ۹۳۹ میلیون ریال از محل کمکهای فنی و اعتباری در شهرستان هشترود خبر داد.

اسماعیل کریمی اصل در گفتگو با خبرنگار پیک هشترود با اعلام این خبر گفت: مدیریت جهادکشاورزی شهرستان هشترود به منظور کاهش هزینه های تولید، استفاده از ادوات کشاورزی جدید و بروز را جزء برنامه های اصلی خود قرار داده که در این راستا در سال ۱۳۹۳ تعداد ۷ دستگاه از ادوات الگویی شامل ۴ دستگاه کشت مستقیم دیم و ۳ دستگاه سمپاش توربولاینر زراعی ۲۰۰۰ لیتری را با تخصیص اعتباری به مبلغ ۹۳۹ میلیون ریال در سال زراعی ۹۴-۹۳ خریداری و به کار گرفته است.

وی اظهار کرد: جمع کل مبلغ ۷ دستگاه فوق یک میلیارد و ۴۶۸ میلیون ریال می باشد که مبلغ ۹۳۹ میلیون ریال از محل کمکهای فنی و اعتباری و ۳۵۰ میلیون ریال تسهیلات یارانه ای و با کمک بلاعوض دولتی و همچنین ۱۷۹ میلیون ریال نیز از سوی بهره برداران پرداخت شده است.

کریمی اصل افزود: باید در جهت بالا بردن تولید و کیفیت محصولات تولیدی و افزایش بهره وری در استفاده از ماشین آلات نوین و بروز گام های اساسی برداشته شود تا با کشت مکانیزه شاهد کاهش هزینه های تولید محصولات کشاورزی باشیم.

پایان پیام/م.ا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.