فرمانده انتظامي آذربایجان شرقی:
مخالف شادی مشروع نیستیم/ کشف ۹۱۵کیلوگرم مواد مخدر در استان

فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی با اشاره به برنامه های چهارشنبه سوری گفت: ما مخالف شادی مشروع مردم نیستیم.
به گزارش پیک هشترود به نقل از ایسنا، سردار محسن حسن خانی در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران اظهار کرد: ما چهارشنبه آخر سال را موضوع امنیتی نمیدانیم بلکه این آیین موضوعی اجتماعی است.
وی با تاکید بر اینکه جشن های چهارشنبه آخر سال باید محل محور باشد گفت: این جشن ها باید محل محور باشد نه محله محور و خیابان محور.
وی ادامه داد: پلیس در میادین اصلی و خیابان های اصلی حضور گسترده ای را در این شب خواهد داشت و با افرادی که نظم عمومی را به هم بزنند به شدت برخورد خواهد شد.خودروهایی که در این شب اقدام به ایجاد ناهنجاری کنند توقیف شده و تا پایان تعطیلات نوروزی در پارکینگ خواهد بود.
فرمانده انتظامی استان، از آغاز طرح نوروزی از ۲۸ اسفند ماه در استان خبر داد وگفت: این طرح با اولویت مبارزه با سرقت و پیشگیری و کاهش تصادفات اجرایی می شود.
سردار حسن خانی ادامه داد: با همکاری و هماهنگی های به عمل آمده با مقامات قضایی استان برای ایجاد امنیت بیشتر در ایام نوروز و کاهش سرقت های احتمالی تمام سارقان سابقه دار و معتادان ولگرد از سطح معابر و شهرها پاکسازی و به مقامات قضایی تحویل داده می شوند.
وی با بیان اینکه حضور پلیس در ایام نوروز سه برابر روزهای دیگر سال خواهد بود، اظهار کرد: اولویت اصلی پلیس در این ایام مبارزه با سرقت و کاهش تصادفات است و تمهیدات ویژه ای در این خصوص صورت گرفته است.
وی تاکید کرد: در ایام نوروز هرگونه اسباب کشی ممنوع بوده و در صورت ضرورت باید با کلانتری محل هماهنگی های لازم انجام شود.
سردار حسن خانی یکی از عوامل اصلی حوادث جاده ای در ایام نوروز را واژگونی خودرو ها عنوان کرد و از شهروندان خواست: نسبت به مراعات سرعت مطمئنه و توصیه های پلیس توجه ویژه ای داشته باشند.
فرمانده انتظامی استان، در خصوص کشف و ضبط مواد مخدر در سال جاری گفت: طی سال جاری ۹۱۵ کیلوگرم انواع مواد مخدر در سطح استان کشف و ضبط شده است.
سردار حسن خانی از دستگیری ۲۴ باند قاچاق مواد مخدر در این خصوص خبر داد و گفت: در همین راستا ۶۵۰نفر دستگیر شده اند.
وی افزود: در طی سال جاری سه میلیون مواد محترقه در استان کشف و ضبط و ۸۰ توزیع کننده و فروشنده این مواد دستگیر شده اند که این میزان در مقایسه با کشفیات انجام یافته در سال گذشته سه برابر افزایش داشته است.
فرمانده انتظامی استان، از کشف۸۰ درصدی سرقت های به وقوع پیوسته در استان خبر داد وگفت: بیشترین میزان وقوع جرایم در شهرهای تبریز، مراغه و مرند وکمترین میزان وقوع جرایم در شهرهای هشترود و چارویماق گزارش شده است.
سردار حسن خانی افزود: در حوزه جرایم خشن تمام سرقت های مسلحانه و آدم ربایی ها در استان کشف و ۸۰ درصد پرونده های سرقت به عنف نیز کشف شده است.
برچسب ها :پیک هشترود ، چهارشنبه سوری ، کشف ، مواد مخدر ، نیروی انتظامی استان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0