تاریخ انتشار : پنجشنبه 24 مهر 1393 - 0:43
کد خبر : 1130

حسن مستفید:

نهادینه کردن فرهنگ سلامت در بین دانش آموزان ضروری است

نهادینه کردن فرهنگ سلامت در بین دانش آموزان ضروری است

پیک هشترود: فرماندار هشترود از مسئولین ذیربط خواست تا برای نهادینه کردن فرهنگ سلامت در بین دانش آموزان تلاش کنند.

به گزارش پیک هشترود، حسن مستفید در آیین زنگ سلامت روان و سلامت بانوان ایران که در مدرسه نمونه دولتی شهید باهنر این شهرستان نواخته شد، افزود: از ابعاد وجودی هر جامعه، سلامت افراد آن بوده که این مساله ارتباط مستقیم با رشد فرهنگی ، اقتصادی و علمی آن جامعه دارد.

وی، خواستار نهادینه کردن فرهنگ سلامت بین دانش آموزان و اولیا بویژه سلامت زنان در جامعه شد، اظهار کرد: آموزش های لازم باید در سنین کم به دانش آموزان ارایه شود تا آن ها از سلامتی خود تا آخر عمر از این سرمایه جبران ناپذیر بهره مند شوند.

مستفید، با بیان اینکه سلامتی بالاترین نعمت ها است، ادامه داد: دانش آموزان اگر مواظب سلامتی خود بویژه سلامت روانی خود نباشند در آینده با مشکل روبرو خواهند شد.

وی، گفت: آموزش و پرورش و شبکه بهداشت باید اهمیت حفظ سلامتی مردم و دانش آموزان را بیش از پیش در نظر داشته باشند.

زنگ سلامت روان و سلامت بانوان ایرانی همزمان با سراسر کشور در مدارس هشترود نیز نواخته و در این آئین برنامه های مختلف فرهنگی و هنری از سوی دانش آموزان اجرا و پیام مدیر کل آموزش و پرورش استان قرائت شد.

پایان پیام/م.ا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.