فرمانده سپاه عاشورا:
وحدت و انسجام رمز دوام انقلاب اسلامی است

فرمانده سپاه عاشورا گفت: تداوم و ادامه راه انقلاب نیازمند وحدت و انسجام است.
به گزارش پیک هشترود به نقل از ایسنا، سردار غلام عسگر کریمیان در دومین همایش گرامیداشت قیام ۲۹ بهمن تبریز، اظهار کرد: حضور مقام معظم رهبری و مردم همیشه آگاه و تبعیت از قرآن کریم، عامل وحدت، انسجام و ادامه راه انقلاب است.
وی گفت: ما با شعار مخالف نیستیم اما شعار زمانی مفید خواهد بود که برای رسیدن به هدف خاصی به کار گرفته شود و باید در عمل اهداف انقلاب را به نتیجه برسانیم.
فرمانده سپاه عاشورا با تاکید بر حضور مردم در صحنه های اجتماعی اظهار کرد: در کنار توجه به تزکیه نفس باید مردم همیشه بیدار با حضور به موقع در صحنه های اجتماعی و سیاسی به اعتلای کشور کمک کنند.
کریمیان ادامه داد: با سستی و بی تفاوتی که هدف دشمنان از جنگ نرم نیز بر همین محور استوار است، نمی توانیم انقلاب را به سر منزل مقصود برسانیم و اهداف عالی انقلاب قابل تحقق نخواهد شد.
وی با تاکید بر ضرورت خدمت به مردم در نظام اسلامی متذکر شد: بهترین راه مقابله با آمریکا و دشمنان اسلام و انقلاب خدمت به مردم است و باید رضایت عمومی مردم را با تاکید بر قانون، شرع و احکام برآورده سازیم.
فرمانده سپاه عاشورا گفت: برای تداوم انقلاب اسلامی و رساندن این پرچم به صاحب اصلی خود باید همیشه در صحنه باشیم و تلاش و توکل کنیم و با پیروی از خط ولایت وظیفه خود را در این بین ادا کنیم.
برچسب ها :انقلاب اسلامی ، پیک هشترود ، رمز پایداری ، سردار کریمیان ، وحدت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0