رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای هشترود در پاسخ به گلایه کاربر پیک هشترود:
آغاز مجدد عملیات آسفالت ریزی سه راهی آتش بیگ از 2 هفته آینده/ انتقال ماشین آلات پیمانکار طرح موقتی است

وحید آخوندزاده گفت: با پیگیرهای مسئولان شهرستان و استان قرار است تا 2 هفته آینده قیر مسیر سه راهی آتش بیگ هشترود تامین و کل مسیر تا انتهای ماه آینده آسفالت ریزی شود.
مهندس وحید آخوندزاده رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای هشترود در گفتگو با خبرنگار پیک هشترود و در پاسخ به گلایه اهالی منطقه سهندآباد مبنی بر تعطیلی عملیات آسفالت ریزی این مسیر گفت: کل مسیر برای این پروژه 20 کیلومتر می باشد که تاکنون 6 ونیم کیلومتر آن زیرسازی و آسفالت ریزی شده است.
وی افزود: متاسفانه در تامین قیر از محل قیر رایگان دچار مشکل شده ایم حتی بخشی هم که آسفالت شده را هم از شهرستان همجوار بصورت امانی تاکین کردیم اما با پیگیرهای مسئولان شهرستان و استان قرار است تا 2 هفته آینده قیر این مسیر تامین و کل مسیر تا انتهای ماه آینده آسفالت ریزی شود.
آخوندزاده تصریح کرد: برای اینکه پیمانکار طرح نیز دچار زیان مالی از بابت تعطیلی ماشین آلات نشود در این مدتی که قیر این مسیر تامی شود قرار شد تا یک طرح را بمدت 10 روز در شهرستان چاراویماق تکمیل کنند و مجددا ماشین آلات به منطقه منتقل شوند.
گزارش از مهدی اسماعیل نژاد
انتهای پیام/م.ا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0