تاریخ انتشار : سه شنبه ۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۸
کد خبر : 90625

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان شرقی:

وحدت نیروهای مسلح مهم ترین پیام آزادسازی خرمشهر/ عملیات بیت المقدس در بین نسل های جدید باید بخوبی تبیین شود

وحدت نیروهای مسلح مهم ترین پیام آزادسازی خرمشهر/ عملیات بیت المقدس در بین نسل های جدید باید بخوبی تبیین شود

امیر دریادار عباسی گفت: جوانان باید مهیا باشند، چون در آینده پرچمدار ادامه این مسیر هستیند و باید بدانند خرمشهر در چه شرایطی آزاد شد و رزمندگان چه سختی‌هایی را متحمل شدند و کشورمان از کجا به کجا رسیده است.

به گزارش خبرنگار پیک هشترود؛ امیر دریادار عباسی مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان شرقی ظهر امروز در مراسم گرامیداشت حمتسه سوم خرداد در سالن الغدیر دانشگاه پیام نور هشترود از دفاع جانانه رزمندگان در دفاع از کیان میهن اسلامی یاد کرد و گفت: رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس جانانه جنگیدند و وجبی از خاک کشورمان را به دشمن ندادند و امروز دشمنان همچنان با هجمه‌ها و تبلیغات به دنبال ضربه زدن به کیان ایران اسلامی هستند.

عباسی اضافه کرد: در دوران دفاع مقدس مردان ما در صحنه عملی جنگ و میدان نبرد با رژیم بعثی حماسه سازی کردند و مادران و دختران نیز همپای آنها ایستادند و بسیاری از خانواده ها خانه و زندگی خود را از دست دادند.

وی اقتدار و صلابت جمهوری اسلامی را مدیون خون هزاران شهید گلگون کفن دانست و افزود: جوانان باید مهیا باشند، چون در آینده پرچمدار ادامه این مسیر هستیند و باید بدانند خرمشهر در چه شرایطی آزاد شد و رزمندگان چه سختی‌هایی را متحمل شدند و کشورمان از کجا به کجا رسیده است.

عباسی تاکی کرد: در آزادی خرمشهر از دست نیروهای بعثی همه نیروهای مسلح ارتش، سپاه و بسیج پای کار آمدند و با وحدت و همدلی خرمشهر را آزاد کردند.

وی با اشاره به پیام تاریخی امام راحل در آزادی خرمشهر که فرمودند: «خرمشهر را خدا آزاد کرد»، اظهارداشت: این پیام امام خمینی(ره) نشانگر اراده خدا و توکل رزمندگان است و اینکه هیچ نیروی نظامی این پیروزی را به نام خود تمام نکند.

 

گزارش از مهدی اسماعیل نژاد

 

انتهای پیام/م.ا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.