رئیس اداره تبلیغات اسلامی هشترود:
هیئت های مذهبی دارای مجوز جهت دریافت اقلام مصرفی احسان حسینی به اداره تبلیغات اسلامی شهرستان هشترود مراجعه کنند

حجت الاسلام اباذری از هیئت های مذهبی دارای مجوز خواست تا جهت دریافت اقلام مصرفی احسان حسینی به اداره تبلیغات اسلامی شهرستان هشترود مراجعه کنند.
حجتالاسلام اباذری رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان هشترود در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار پیک هشترود با اعلام این خبر گفت: کلیه هیئت های مذهبی شهرستان که در سامانه طوبی ثبت نام کردهاند، درصورت داشتن برنامه احسان و اطعام حسینی می توانند جهت دریافت حواله اقلام مصرفی خود با در دست داشتن مدارک (نامه درخواست ممهور به مهر هیئت ) به اداره تبلیغات اسلامی مراجعه نمایند.
اباذری افزود: این اقلام شامل برنج هندی و تایلندی، مرغ منجمد، گوشت منجمد و شکر می باشد که به قیمت تعاونی از طرف مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان تأمین میگردد.
انتهای پیام/م.ا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0