سرهنگ سبزی گفت: در مجموع از اسفند ماه سال گذشته بیش از ۹۱۴۰ بسته معیشتی بین خانواده های آسیب دیده از بحران کرونا از سوی بسیج سازندگی توزیع شده است.
به گزارش خبرنگار پیک هشترود، علی سبزی جانشین سپاه ناحیه هشترود در جلسه ستاد پیشگیری از کرونای شهرستان گفت: مجموعه سپاه و بسیجیان شهرستان هشترود طبق دستورالعمل طرح شهید سلیمانی در کنار عوامل شبکه بهداشت و درمان شهرستان فعالیت جدی دارد.
وی افزود: پایش خانه به خانه در اکثر روستاها و همچنین مناطق شهری توسط بسیجیان در حال اجراست و گزارش ها نیز بصورت مستمر ارائه می شوند.
سبزی تصریح کرد: در روزهای گذشته به همت خیرین و بسیج سازندگی ناحیه تعداد ۲۰۰ بسته معیشتی بین خانواده های نیازمندان توزیع شد که در مجموع از اسفند ماه سال گذشته بیش از ۹۱۴۰ بسته معیشتی بین خانواده های آسیب دیده از بحران کرونا از سوی بسیج سازندگی توزیع شده است.
انتهای پیام/م.ا