تاریخ انتشار : شنبه ۲۳ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۳
کد خبر : 76341

چرا نباید «فلافل» بخوریم؟

چرا نباید «فلافل» بخوریم؟

فلافل اگرچه غذایی خوشمزه است اما مضرات بسیاری برای بدن دارد.؛ بسیاری به علت ارزانی و برخی به دلیل اینکه به مذاقشان خوشمزه می‌آید به سراغ فلافل می روند.

به گزارش پیک هشترود به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان ، موضوع قابل توجه در تهیه فلافل ها استفاده از خمیر نان باگت در ساندویچی هاست که بیشتر مواقع به علت ماندن دچار کپک می شود و ماده آفلاتوکسین از خود تولید می کند که دشمن کبد است.

موضوع دیگر در پخت فلافل، روغنی است که این غذا در آن پخته می شود. متاسفانه فست فودی ها به استفاده چند باره از یک روغن برای پخت فلافل اقدام می‌کنند، استفاده چند باره از روغن هایی که عمدتا مخصوص سرخ کردن نیستند، مواد سرطانزا روغن را آزاد کرده و موجب می‌شود تا با خوردن مداوم فست فود به ویژه فلافل افراد در آستانه ابتلا به سرطان قرار گیرند.

فلافل به دلیل داشتن ادویه های فراوان برای افرادی که مشکل معده، التهاب روده یا زحم معده دارند به هیچ وجه توصیه نشده است.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.