ساعت: ۱۱:۱۹ منتشر شده در مورخ: ۱۳۹۸/۰۵/۱۳ شناسه خبر: 74956

شیرینی

Print Friendly

 شیر-   ۱۵۰ میلی لیتر
 کره – ۳۰ گرم
 آرد –  ۵۰ گرم
  تخم مرغ زده شده – یک عدد
 عسل – ۳۰ گرم
 شکلات برای تزیین – ۵۰ گرم
شیر را داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید . کمی که ولرم شد، کره را اضافه کنید . وقتی کره آب شد، عسل را با مواد مخلوط و دقت کنید در تمام مراحل پخت حرارت باید کم باشد، مواد را  با قاشق چوبی هم بزنید.
آرد  را یک مرتبه اضافه کنید و کاملا هم بزنید . گاز را خاموش کنید و یک عدد تخم مرغ زده شده را در دو مرحله با مواد، مخلوط کنید، با قاشق مرتب هم بزنید تا مواد به صورت خمیر وسط تابه جمع شود.
مواد را پس از کمی خنک شدن داخل قیف با ماسوره دلخواه بریزید.به صورت دلخواه درآورید، سپس روی شیرینی ها را با یک قاشق کره آب شده، برس بکشید و درسینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید در دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی شود، پس از سرد شدن می توانید نصفی از شیرینی ها را با شکلات آب شده تزیین کنید.
منبع: زندگی سالم
Print Friendly

لینک کوتاه:
نظرات
هنوز نظری برای این مطلب ارسال نشده