تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۶
کد خبر : 72579

پسربچه‌ای که از سه سالگی صاحب یک شرکت واردات مکمل غذایی است

رکورد آقازاده‌های میلیاردر زده شد

رکورد آقازاده‌های میلیاردر زده شد

فرزند یکی از اعضای هیئت مدیره اتحادیه واردکنندگان دارو از سه سالگی صاحب ۹۰ درصد سهام یک شرکت واردات مکمل بوده است.

به گزارش پیک هشترود به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، «آقازاده سه ساله ای با چند صد میلیارد تومان سرمایه»، شاید باورش برای شما هم سخت باشد اما در شرایطی که برخی از مردم محتاج نان شب هستند و موضوع آقازاده ها بیشتر از همیشه مورد توجه قرار دارد که صاحب یکی از بزرگترین شرکت های وارد کننده مکمل غذایی متولد ۱۲خرداد ۱۳۸۶ بوده و این شرکت وارد کننده دارو چند میلیون یورو ارز دولتی و نیمایی دریافت کرده است و درآمد این آقازاده ۱۲ ساله معادل درآمد چند صد پزشک متخصص ۵۰ ساله است!

کمی جستجو در اینترنت و آمارنامه اتحادیه مکمل های غذایی نشان می دهد که این آقازاده فرزند یکی از اعضای هیئت مدیره اتحادیه واردکنندگان مکمل‌های غذایی، رژیمی، ویتامینی و گیاهی ایران بوده  و در ۳ سالگی صاحب ۸۹ درصد سهام شرکت واردکننده مکمل های غذایی بوده است.

 

بر اساس اطلاعات شرکتی که این آقازاده سهام دار بزرگ آن است، در سال ۸۹ و ۸ سالگی این پسر بچه ۸۰۰ هزار بسته مکمل غذایی به ارزش ۲.۷ میلیون یورو و در سال ۹۶ و ۱۰ سالگی سهام دار بزرگ آن ۵.۳ میلیون بسته مکمل به ارزش ۱۸.۱ میلیون یورو با نرخ دلار آن زمان وارد کرده و ۱۲۹ میلیارد تومان فروش مکمل غذایی داشته است.

سال گذشته و در ۱۱ سالگی این آقازاده این شرکت وارد کننده مکمل‌های غذایی، ۶۵۶ هزار یورو ارز دولتی و ۴.۲ میلیون یورو ارز نیمایی برای واردات مکمل‌ها دریافت کرده است.

قسمت جالب ماجرا این است که این پسر بچه میلیاردر دارای ۳۹ پروانه مکمل وارداتی غذا و دارو با بیش از ۲۰ میلیون مصرف کننده است و  داروهای برند  مشهور اروپایی و آسیایی را وارد می‌کند.

واکنش سرپرست سازمان غذا و دارو به سهام داری یک کودک

سرپرست سازمان غذا و دارو  درباره سهامداری یک پسربچه دوازده ساله بر یک شرکت واردکننده دارو اظهار کرد: ما همم این خبر را شنیده ایم، این موضوع بحث مالکیتی است و ما در سازمان غذا و دارو بر کیفیت دارو‌های وارداتی  و تولیدی تمرکز می‌کنیم و بر مسائل اقتصادی و حتی سوء استفاده‌های مالی نظارتی انجام نمی‌دهیم.

وی تاکید کرد: سازمان غذا دارو ابزار‌های نظارتی لازم در مسائل مالی شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی را ندارد و نظارت بر این مسائل در حیطه وظایف سازمان غذا و دارو هم نیست و دستگاه‌های متولی باید در این زمینه پاسخگو باشند.

سرپرست سازمان غذا و دارو تاکید کرد: ما بر کیفیت و سلامت دارو‌های تولیدی و وارداتی نظارت می‌کنیم تا دارو‌ها به درمان بیماری‌ها کمک کنند و اثربخشی لازم را داشته باشند و بیماران پس از مصرف دارو با عارضه‌ای مواجه نشوند.

رکودر آقازاده‌های میلیاردر زده شد/ پسربچه‌ای که از سه سالگی صاحب یک شرکت واردات مکمل غذایی است

سازمان غذا و دارو با مسئولان فنی شرکت ها طرف حساب است

شعیبی سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره اینکه اگر تخلفی صورت گیرد یا بخواهید برخوردی از نظر نظارتی با این شرکت یا شرکت های امثال آن داشته باشید، وضعیت چگونه است؟ پاسخ داد: ما ۱۲ هزار واحد تولیدی غذایی و ۴۰۰ واحد تولیدی مکمل و تعداد بسیاری شرکت واردکننده دارو و مکمل غذایی و گیاهی داریم و طرف حساب سازمان غذا و دارو مسئولان فنی این شرکت‌ها هستند.

وی ادامه داد: مسئولان فنی شرکت‌ها و کارخانه‌های دارویی و غذایی تعهدنامه محضری به سازمان غذا و دارو می‌دهند تا پایند اصول سازمان غذا و دارو باشند و مطابق منافع ما و سلامت مردم عمل کنند و کاری با سهامداران و بحث‌های مالی نداریم.

سوالات بسیاری با شنیدن این ماجرا به ذهن خطور می‌کند از جمله آن‌ها سهامداری یک کودکی ۳ ساله با چه اهداف مالی و اقتصادی انجام شده و آیا با سوءاستفاده‌های مالی و مسائلی، چون فرار مالیاتی مرتبط است؟ از طرفی این مسئله که هر فردی می‌تواند صاحب یک شرکت واردکننده دارو یا مکمل غذایی باشد کمی چالش بر انگیز است چرا که دارو، مکمل و تجهیزات پزشکی یک حوزه خطیر محسوب می‌شود و با جان مردم سر و کار دارد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.