تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۹:۲۸
کد خبر : 59686

به همت جهادکشاورزی شهرستان هشترود؛

کلاس آموزشی اهمیت ماهی در تغذیه انسانی در مرکز خدمات ذوالبین برگزار شد

کلاس آموزشی اهمیت ماهی در تغذیه انسانی در مرکز خدمات ذوالبین برگزار شد

به همت جهادکشاورزی شهرستان هشترود، کلاس آموزشی اهمیت ماهی در تغذیه انسانی در مرکز خدمات ذوالبین برگزار شد.

به گزارش خبرنگار پیک هشترود، کلاس آموزشی اهمیت و نقش ماهی درتغذیه انسانی وهمچنین نحوه پخت سوپ ماهی ،ته چین ماهی، وماهی شکم پر(بااستفاده ازترکیبات گردو ،جعفری ،زنجبیل سیروانواع ادویه جات ) بصورت تئوری وعملی بامربیگری خانم مهندس زوار وباحضور خانم مهندس پاوندی مسئول مرکز خدمات ذوالبین وباشرکت ۵۰ نفر اززنان روستای سعادتلودرمحل روستای برگزار شد.

 

 

خانم مهندس پاوندی هدف ازبرگزاری کلاس مذکور رادرراستای طرح نظام نوین ترویج وآشنای بیشتر زنان روستایی بانحوه پخت صحیح ماهی وسوپ آن باتوجه به اهمیت ونقش تغذیه ماهی درسلامتی جامعه وترویج فرهنگ استفاده ازغذاهای مذکور به لحاظ پروتئین ونوع اسید آمینه های ضروری آن درگوشت ماهی دانست.

 

 

دراین کلاس آموزشی شرکت کنندگان ازنزدیک نحوه پخت غذاهای مذکور آشناشدند.

 

 

لازم به ذکر است که شهرستان هشترود طی سه سال اخیر میزان تولید وپرورش ماهیان سرد آبی رااز۷ تن درسال بصورت میانگین به ۸۵ تن درسال ۹۵ رسانده است که این خود یکی ازتحقق  اهداف وبرنامه های اقتصاد مقاومتی میباشد.

 

 

پایان پیام/م.ا

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.