بسته سلامت
کبدم چربه؟ چی بخورم؟
کبد چرب یکی از بیماریهایی است که با توجه به زندگی شهرنشینی و نوع تغذیه فستفودی امروز میزان مبتلایان به آن بالا رفته است. این بیماری سن و سال نمیشناسد و در همه ردههای سنی از کودک تا کهنسال دیده میشود.
میوههای توتی (شاتوت، توت فرنگی، تمشک، توت سفید و سیاه و…) سرشار از آنتیاکسیدان هستند که باعث ترمیم کبد میشود.
پیاز و سیر، سولفور دارند که دشمن رادیکالهای آزادند و روند رشد سلولهای جدید در کبد را هم تندتر میکند.
همه انواع کلمها از بروکلی و گل کلم گرفته تا کلم قمری و کلم پیچ با خاصیت سمزدایی قوی دوستان خوب کبد هستند. همچنین به علت داشتن گلوکوزینولات باعث تولید آنزیمهایی در کبد میشود که برای انجام فرآیند سمزدایی لازم هستند.
اگر ناراحتی معده ندارید، آب لیموی ترش تازه را بگیرید و در آب جوش بریزید و ناشتا بنوشید. این کار باعث میشود کبد پاک شود و عمل سمزدایی و تصفیه آن افزایش یابد.
جایگزین کردن سویا به جای گوشت قرمز میتواند تاثیر بسزایی در کاهش جذب چربی و تریگلیسیرید در کبد داشته باشد. اگر سویا دوست ندارید، برای تهیه غذا مخلوطی از گوشت و سویا را مصرف کنید که مصرف گوشت قرمزتان کمتر شود.
عرق گیاهی شاه تره، خارشتر و کاسنی از درمانهای طب سنتی برای کبد چرب است. این عرقیجات، طبعی سرد دارند و باعث کاهش کلسترول و همین طور پاکسازی بدن از سموم میشوند.
نوشیدن چای سبز در پیشگیری از رسوب چربیها در اطراف کبد بسیار موثر است. همچنین میتواند به تسریع روند درمانی کبد چرب نیز کمک کند.
برچسب ها :پیک هشترود ، طب سنتی ، کبد چرب
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0